lauantai 3. maaliskuuta 2018

Kevät - uuden ajanjakson alku

Maaliskuu, ensimmäinen kevätkuukausi eikö?! Ihanat aurinkoiset päivät ovat tulleet piristämään meitä, edes paukkupakkaset eivät ole haitanneet, vaan pitkästä aikaa on saanut nauttia kunnon talvesta täällä länsi-rannikollakin.

Ihmeellistä kyllä silti kaikenmaailman pöpöt jylläävät urakalla, täälläkin suunniteltu kylpyläloma jouduttiin siirtämään tuonnemmas, nyt täällä sairastuvalla kun hoidellaan kahta pientä kuumepotilasta.

Toisaalta rauhallinen kotiviikonloppu on myös tervetullut. Mies tuolla huhkii omien rästitöidensä kimpussa ja olohuoneeseen tehdyllä siskonpedillä on kiva huilia ja katsella ohjelmia, onnea on Netflix & kumppanit ;)

Mitä tulee tuohon otsikossa mainittuun uudenlaiseen ajanjaksoon, olen siitä aika innoissani. Nimittäin sain hiljaittain kuulla, että starttirahahakemukseni on hyväksytty ja oma toiminimiyritykseni on lähtökuopissa! :D

Viimeisen parin vuoden aikana olen ollut matkalla kohti jotain uutta, välillä päämäärä on ollut selkeä ja välillä on kuljettu pohjamudissa miettien, että mitä ihmettä. Kuitenkin minua on vienyt eteenpäin uudenlainen tahtotila ja fiilis siitä, että tämä on minun juttuni. Lisäksi eteeni on tullut ja tarjoutunut niin monia mahtavia mahdollisuuksia, että ei voi olla kuin onnellinen tällaisista mahdollisuuksista. 
Ja näiden kuluneiden parin vuoden aikana elämääni on tullut uusia ihania ihmisiä, merkityksellisiä kohtaamisia sekä vanhemmistakin tuttavuuksista on löytynyt aivan uusia ulottuvuuksia. 

Nyt tuo matka on tullut tiettyyn pisteeseen ja tämän kuluvan maaliskuun aikana tulen vihdoin tekemään suuren muutoksen elämääni ja sulkemaan yhden ajanjakson ja oven takanani. Jännittävää ja pelottavaakin, mutta taas kerran pitää vaan uskaltaa. Eiköhän se elämä kannattele, kun havittelee unelmiaan <3

Tiedossa on kivoja suunnitteluprojekteja ja niiden läpiviemisessä mukana olemista. Suurimpana projektina tietysti kesän asuntomessut, jotka siis tänä kesänä järjestetään täällä Porissa. 

Kohteemme Talo Haltiattaren kuulumisia voitte muuten seurailla Deko-lehden messublogista. Tuo blogi päivityy myös digilehtenä toisenkin kerran kuukaudessa. Blogia pääset seuraamaan täältä.
Instagramissa @talohaltiatar kannattaa myös seurailla ;)

Nyt viimeistään kaikkien kalenteriin ylös messuajankohta ja kesälomasuunnitelmiin ehdottomasti vierailu messuilla! :) Ja kaikille lähelläolevillehan tämän on kesän must-juttu! ;)

Jatkan täällä suunnitelmien kimpussa ja tulen kertomaan heti, kun alkaa olla valmista! Tulethan sillä välin seurailemaan Instagramiin @paulasmarias :)

Toivottavasti siellä on säilytty ja säilytään terveenä!  Ihanan aurinkoista  kevätviikonloppua toivottelen Yyteristä muutama viikko sitten nappaamani kuvan myötä!

                                                                          Paula


2 kommenttia:

  1. Kivalta kuulostavat sinun kevättuulet :) Kevättä täälläkin odotellaan. Josko sitä tulisi jotain inspiroivaa itsellekin eteen näin kevään tullen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevät on kyllä parasta pitkän talven jälkeen, kesästä puhumattakaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3