sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Ambiente-messut

Viime helmikuussa vierailin ensi kertaa Frankfurtissa järjestettävillä Ambiente- messuilla. Messujen jälkeen päätimme äitini kanssa, että tännehän on päästävä myös ensi vuonna. Ja niihän me otimme viime viikonloppuna siivet allemme ja lensimme Frankfurtiin. Messut siellä ovat valtava tapahtuma, messuhalleja on 11 kpl, joissakin vielä useampi kerros. Tavaraa olisi ollut tarjolla jos jonkinlaista, ihan kaikissa halleissa emme kuitenkaan kiertäneet, mm. keittiövälineet yms. jätimme suosiolla väliin. Silti kolmeksi päiväksi riitti ihmeteltävää ja katseltavaa. Ny jo konkareina messukävijöinä tiesimme pelin hengen ;)

Äidilläni on Raumalla pieni sisustuskauppa ja jo viime vuonna löysimme kivoja yhteistyö-kumppaneita messuilta. Kävimme heidän osastoilla moikkaamassa ja katsomassa uutuuksia. Tänäkin vuonna löytyi  myös uusia mielenkiintoisia kontakteja. Mamma Roosaan onkin siis odotettavissa kivaa tavaraa kevään ja kesän aikana :) Oli mukava päästä makutuomariksi mukaan, pääsin vaikuttamaan aika kivasti tuleviin tavaroihin ;) Ja mitä kaikkea kivaa olisikaan voinut tilailla! 

Ennenkaikkea minua puhuttivat sisustuspainoitteisissa halleissa olleet messuosastot. Niitä löytyi jokaiseen tyyliin ja makuun. Kauniita värejä, kultaa, hopeaa, viherkasveja ja kaktuksia ja kaktuksia... niitä oli joka paikassa ja joka muodossa ;) Sisustusvinkki siis, nyt kaktuksia hankkimaan, joko kasvina tai koriste-esineinä tai taulun muodossa tai lastenvaatteissa tai... niitä oli lähes missä vaan!

Kotimaisiinkin tuotteisiin törmäsimme muutamalla osastolla. Kivasti olivat heidänkin tuotteensa esillä. Päällimmäisenä jäi mieleen Tonfiskin osasto sekä Osmian puhutteleva osasto, joka oli vaan yksinkertaisesti kauniisti toteutettu.

Puhelimen kamera taltioi yksityiskohtia, isompia kokonaisuuksia ja tunnelmia. Instan päivittäminenkin jäi aiottua vähemmälle, sillä osatoja oli toinen toisensa jälkeen ja katseltavaa ja ihasteltavaa riitti. Kuviin ei ihan kaikkea saa vangittua, mutta ohessa vilautuksia teillekin.

Tervetuloa messumatkalle ;)

Mukavaa sunnuntaita!

Paula


p.s. Testailin uutta kirjoitusasua, 
kumpi tyyli on helppolukuisempi? :)2 kommenttia:

 1. Hei siis aivan ihania kuvia messuilta ja minä ihan sekosin, kun katselin mitä kaikkea upeaa siellä on esillä. Voih olisin voinut kotiuttaa yhtä sun toista :D
  Mukavaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kertoa, että oli kyllä paljon katseltavaa! Silmät vaan ahmi toinen toistaan kauneimpia yksityiskohtia :)

   Kivaa viikkoa Sinulle <3

   Poista

Kiitos kommentistasi <3